A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Rólunk

Rólunk - emberek a gyerekruha webáruház mögött

Klára:

A BME Építőmérnöki karán végeztem és mérnök asszisztensként dolgoztam 2013 tavaszáig, amikor kisfiam Artúr megszületett. Azóta a gyerkőc mellett tudom csinálni a babaruha - gyerekruha webáruház szerkesztését, a ruhák feltöltését.Szívesen csinálom a babaruhák válogatását, igyekszünk mindig nagyon jó minőségű gyerekruhákat válogatni,hogy a vevőink is megelégedéssel legyenek. 2016. tél végén megszületett a Kismanó legifjabb tagja, a kislányom, Elena.

Lilla:

Az ELTE Spanyol szakán végeztem, majd logisztikát tanultam a fotózással párhuzamosan. Egyetem után nem sikerült mindjárt állást találnom, így a babaruha - gyerekruha webáruházban hasznosítom magam, fotózom a ruhákat, szerkesztem a képeket és a feltöltéseket is csinálom. A babaruha - gyerekruha vásárlásnál én is ott vagyok, jó dolog az aranyos ruhácskákat válogatni.

Magdi:

Az eddig eltelt évek alatt sok mindennel foglalkoztam. Tanítóként kezdtem,angolt tanítottam, közben született 3 gyermekem akik felnevelésében aktívan részt vettem és megérte mert mindegyik gyermekem értékes,kitűnő felnőtt lett. Közben mérlegképes könyvelőnek tanultam és ezt csinálom most is. A babaruha - gyerekruha webáruházban a ruhák tisztítását és vasalását csinálom. A babaruhák a hely szűke miatt átkerültek a Fehérvári úti raktárba így délutánonként ott dolgozom és közben várom a kedves vásárlókat.

A gyerekek felnevelése főleg ha sok kisgyermek van a családban sokba kerül és mindenki ahol csak tud megpróbál a kiadásokon csökkenteni. Ebben próbálunk segíteni a családoknak.A babaruhákat és a gyerekruhákat igyekszünk kedvező áron adni, sokszor tartunk akciókat, melyeket érdemes figyelni.Miután a ruhákat egyenként válogatjuk és még ezután is szigorúan kategorizálunk talán nem okozunk csalódást vásárlóinknak.

Érdemes megnézni a babaruha - gyerekruha kínálatunkat!

Title Text
Nem lépek be.