gyerekbútor

Mit kell tudnia egy gyerekágynak 2020-ban

Ahogyan a legtöbb bútor, úgy a gyerekszoba berendezései is nagy változásokon mentek át az elmúlt években. És ez nem csupán a dizájnra igaz, maga a kialakítás is és az elérhető funkciók is nagy fejlődést mutattak. Előtérbe került a praktikusság mellett az ergonómia és nagyobb teret nyertek a kreatív megoldások. A gyerekeknek néha egészen más elképzelése van a biztonságos, barátságos fekvőhelyről, mint a szülőknek. Lehet, hogy éppen egy repülő, helikopter vagy autós ágy adja meg azt a nyugalmat, amely szükséges a gyerekek zavartalan alvásához, és adja meg azt a környezetet, amelyben örömmel kelnek fel minden egyes nap.

gyerekszoba

A másik fontos szempont amellett, hogy tetsszen a gyermeknek az ágy a biztonság. Sokan forgolódnak éjszaka, és előfordulhat az is, hogy leesnek és megütik magukat. Szerencsére már több megoldás is elérhető, a rácsos ágyak megfelelő védelmet nyújtanak a leesés ellen. Nincs is jobb érzés annál, mint biztonságban tudni a gyermekeket.

Nincs gond akkor sem, ha egyszerre több gyerkőcnek kell alvóhelyet biztosítani: akár több gyerekágy elhelyezésére, akár emeletes ágy vásárlására is lehetőség van. Tipp: gyerekágy vásárlás online. Amiről pedig még nem esett szó, hogy hova kerülnek a ruhák, a játékok? Természetesen külön szekrény is elérhető a legtöbb webáruházban, de léteznek olyan gyerekágyak, melyek magasított kialakításúak és az alsó szekciójukban gyerekruha és játék tartó fiókok, rekeszek vannak, így minden kényelmesen és egy helyen tárolható.

Cikkek kismamáknak

Mi az a habosított pvc tábla és hol használható?

A pvc habnak köszönhetően a tábla méretétől függetlenül rendkívül könnyű és mechanikai szempontból kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, de még szigetelőképessége is kitűnő. Szilárd halmazállapotát a lineáris és zárt buborékos szerkezete teszi lehetővé. Nem hasonlít a habszivacsokhoz, anyagát tekintve teljesen más. Vágása, formázása meglehetősen könnyű, valamint vannak kémiai anyagok, amelyeknek ellenáll, illetve a nedvességnek is.

Milyen előnyei vannak a habosított pvc táblának?

A habosított pvc tábla kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható, hatalmas előnye, hogy időtálló és egyáltalán nem kerül sokba. A megrendelők többsége reklámcélra használja, de beltéri dekorációként is remek választás. A súlya lehetővé teszi, hogy akár a falra kerüljön rögzítésre. Általában a habosított pvc-ből készítenek információs és útbaigazító táblát is például kiállításokra vagy egyéb rendezvényekre.

Jól bírja a szélsőséges időjárási viszonyokat is, a rajta lévő UV-álló festék pedig meggátolja, hogy a napfény ártson neki és kifakuljon. A gyermekeknek tartandó kültéri és beltéri rendezvényekre is ajánlják, mert biztonságosak és lehet belőlük vidám, egyedi formákat, alakzatokat készíteni. Az állatkertben is megfigyelhetünk olyan habosított pvc táblákat, amelyekre különböző állatokat festettek és a fejüknél kivágták őket, így a kicsik oda tudnak állni, mintha ők lennének az állatok és ezt a szülők megörökíthetik.

Ezen kívül pvc habból állítják elő a repülőgépek belsejében a poggyásztartót és a székek vázait is. Megrendelésnél fontos közölnünk, hogy mennyit és milyen célra szeretnénk használni, ezt figyelembe véve tudja a nyomda, hogy milyen vastagságú lemezeket kell vágnia a megszilárdult tömbökből.