Uncategorized

Egy remek Xiaomi fülhallgató

A Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro – a márka egyik legkeresettebb fülhallgatója. Zajszűrése kiváló és mindössze egy óra elegendő ahhoz, hogy teljes mértékben feltöltsön, ráadásul az akkumulátor több, mint 6 órán keresztül is gond nélkül bírja a strapát. A vezeték nélküli fülhallgató a korábbi generációkhoz képest USB Type-C csatlakozóval ellátott.

Melyek a főbb jellemzők?

A lejátszás megszakad, ha levesszük a fülhallgatót, majd folytatódik, ha visszatesszük. A fülhallgatók egymástól függetlenül is működnek, használhatjuk csak az egyiket, a másikat pedig a tokban hagyhatjuk.
A dinamikus meghajtóknak köszönhetően mély basszust és kiváló minőségű sztereó hangzást kapunk.

Ez a típusú Xiaomi fülhallgató meglehetősen stílusos kialakítást és remek kivitelezést kapott, ráadásul könnyen hordozható és a kristálytiszta hangzás is garantált akár zárt térben vagy szabadtéri tevékenység közben.

A fülhallgató ergonomikusan van kialakítva és maximálisan kényelmes a viselete, mivel puha szilikonból készült, ami közvetlenül a fülüregbe vezeti a zenét, de még a külső zajokat is elszigeteli.

A Xiaomi a játékosokra is gondolt, és egy speciális Gaming módot is hozzáadott. Ez az érzékelő egy gomb háromszori megnyomásával aktiválható, és jelentősen csökkenti a késleltetést, hogy a játékélmény a lehető legintenzívebb legyen. Természetesen ez a funkció filmnézésnél is jól jön, így még a nagy robbanásokat is időben hallhatod.

A fülhallgató szenzoros gombokkal van felszerelve, ezáltal még egyszerűbben kezelhető. A hangasszisztens elindítása például az érzékelő dupla megérintésével történik, ami általában megbízhatóbb megoldás, mint a hardvergombok kevésbé biztos ismételt megnyomása.

 

Cikkek kismamáknak

Hogyan tegyük gyerekbiztossá a fürdőszobát?

A fürdőszobába a szülők nem szívesen engedik be felügyelet nélkül a gyerkőcöket, hiszen számos veszélyt rejt magában. Viszont vannak olyan egyszerű trükkök és praktikák, amelyekkel könnyedén biztonságossá varázsolhatjuk a helyiséget. Tehát a fürdőt is kialakíthatjuk úgy, hogy kevésbé jelentsen veszélyforrást a kicsire nézve. Számos fürdőszoba kiállítást is szoktak rendezni a cégek, ahol ezeket a trükköket bemutatják, az ilyen eseményekre éppen ezért célszerű ellátogatni, arról nem beszélve, hogy az enteriőr kapcsán is inspirálódhatunk.

Fektessünk nagy hangsúlyt a tárolásra…

Takarítószereket, mosószereket, öblítőket, samponokat okvetlen zárjuk el vagy helyezzük olyan magasra, hogy a gyermek ne érje el, az efféle vegyszerek általában vonzóak számukra, de nagy baj lehet abból, ha bármelyiket megkaparintja. Sokan az ilyen tisztítószereket kulcsra zárható szekrénybe helyezik.

Az esti fürdéseket is kényelmesebbé tehetjük azáltal, hogy például a fürdőkádba csúszásgátlót helyezünk, így kisebb eséllyel csúszik meg a kicsi, hiszen legyen szó bármilyen fürdőkádról, amennyiben víz éri a felületet, meglehetősen csúszóssá válik. Csúszásgátlóból ma már rengeteg típusú, formájú és mintájú létezik, így kiválaszthatjuk a környezethez legjobban illő darabot, ami stílusában is passzol a berendezésekhez. Zuhanyfüggöny sem árt, ha van, ugyanis így nem fröcsög ki a víz, tehát a kád melletti terület száraz marad.

A csap eléréséhez igyekezzünk beszerezni egy fellépőt, figyeljünk arra, hogy a fellépő is legyen ellátva csúszásgátlóval. A fogasokat szereljük fel könnyen elérhető magasságokba, hogy a saját törölközőjüket vagy a kéztörlőt elérhessék. Egyedi fürdőszoba bútor készíttetésével is elősegíthetjük, hogy a helyiség maximálisan gyerekbiztos legyen.