Dr. Kovács Zoltán rendkívül odaadó és elhivatott nőgyógyáz, türelmesen végig hallgatja betegeit, és minden kérdésre szakszerűen válaszol. A doktor úr a háborítatlan szülés elhivatottja, már a várandósság kezdetétől minden egyes történésre felkészíti a leendő édesanyákat. Folyamatosan képzi magát, hogy elsajátítsa a legújabb technikákat. Célja, hogy a kismamák egyáltalán ne szorongjanak a 9 hónap alatt, tehát az érintett lelkiállapotára is hatást gyakorol. A jógázás az egyik kedvenc időtöltése, nem csak űzi, hanem oktatja is, de még dúlaként is remekel a szülőszobán.

Nincs ellenére a páciensekkel való tegeződés sem, tehát meglehetősen közvetlen orvos, ápolja a személyes kapcsolatait. Fontosnak tartja, hogy a szülések alkalmával megteremtse a nyugodt légkört, ugyanakkor törekszik arra, hogy a szükséges fegyelem is kialakuljon. Nem szeret kapkodni, legyen akár 12 órán át tartó vajúdás, Dr. kovács Zoltán végig a közelben marad és, ha kell segítő kezet nyújt. Úgy véli, hogy a babának és a mamának is az a legjobb, ha a folyamat során a dolgok maguktól történnek, de természetesen ha a helyzet úgy kívánja, vagy komplikáció lép fel, közbe avatkozik.

Dr. Kovács Zoltán nőgyógyász, szülész, a 9 hónap alatt, megismeri annyira a várandós hölgyet, hogy kialakítson róla egy képet, így pontosan tudni fogja, hogy az érintett személynek milyen segítségre, lelki támogatásra lesz szüksége.

A doktor úr páciensei bátran kérdezhetnek tőle, sőt azt szereti, ha az egyén minél több kérdést tessz fel, amit persze meg is válaszol, ezt is azzal a céllal, hogy a feszültség folyamatosan csökkenjen és inkább a kiegyensúlyozottság felé terelődjön az irány.

Dr. Kovács Zoltán a természetes gyógymódok támogatója…

Attól függetlenül, hogy elsősorban a természetes gyógyítás híve, ha úgy látja jobbnak, inkább a gyógyszeres eljárást javasolja, indokolt esetben a műtéteket is elvégzi. Amennyiben megbízható szülészt és nőgyógyászt szeretne, bizalommal forduljon a doktor úrhoz, aki mindenki szívéjesen fogad rendelési idejében.