Dr. Kovács Zoltán célja nem csak a tökéletes gyógyításban rejlik, hanem abban is, hogy helyreállítsa a szervezet kibillent belső egyensúlyát, aminek szintén nagy szerepe van a betegségek kialakulásában. Munkája során arra is törekszik, hogy egyénre szabottan alkalmazza az orvostudomány legmodernebb eredményeit, valamint a természetes gyógytényezők szakértőjeként a tanultak, és saját tapasztalatai alapján használja a természetes gyógymódokat, ezzel is elősegítve a betegségeket megelőző preventív hatásokat, odafigyelve a regenerációra és rehabilitációra.

Orvosi diplomáját 2000-ben szerezte meg a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 2006-ban tett szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból a Semmelweis Egyetemen Budapesten. Az egyetemeken szerzett tudás nem volt elegendő számára, azóta is folyamatosan képzi magát, hogy páciensei maximálisan elégedettek legyenek. Elsősorban arra összpontosít, hogy a hozzá forduló nők a lehető legkomplexebb segítségben részesüljenek.

Szakmai tudásának fejlődése érdekében részt vett Ina May Gaskin és Michel Oden előadásain is, 2010-ben pedig egy tanfolyam keretein belül szülészeti orvosi technikákat mutatott be Ina May Gaskinnal az oldalán, aki bábai műfogásokkal kápráztatta el a hallgatóságot. Évekig sajátította el a kineziológiát, ahol megismerte a test és a lélek folyamatainak kapcsolatát, összefüggéseit. Ezáltal értette meg a magzat méhen belüli életét, és a szülés menetének folyamatát, ami a későbbiekben hatással van az anya és gyermeke életére, valamint a kettőjük közötti kapcsolatra.

Az évek során tapasztalatot szerzett a szülészeti-nőgyógyászati ultrahangos vizsgálat szakszerű és alapos elvégzésében, illetve Németországban egy egyéni továbbképzés keretein belül kitanulta a legmodernebb nőgyógyászati endoszkópos operációkat, amelyek szervkímélő műtéti technikákat alkalmaznak. Tisztában van azzal, hogy bizonyos beavatkozások akár életmentőek is lehetnek az édesanya és magzata számára, ezért rendkívül precízen végzi el a szükséges műtéteket.

A legspeciálisabb orvosi műfogások is birtokában vannak, amihez hozzátartozik, hogy 2013-ban részt vett az ART OF Operative Vaginal Delivery (A hüvelyi szülésbefejező műtétek művészete) nevű két részes kurzuson, ami Londonban került megrendezésre. Az itt szerzett tudást továbbadta Magyarországon praktizáló angol kollégáinak is. Bővítette ismereteit egy dúla tanfolyam keretében, ezenfelül nagy szerepet játszik az életében a jógázás, amit már több, mint 12 éve gyakorol.

A leírtakon kívül még számtalan tudás rejlik a Doktor úrban, többek között Aviva Módszer oktatóként, homeopátiás orvosként, Yamamato Skalp akupunktőrként és neurálterápiás orvosként is szerepel a köztudatban. Munkáját a legnagyobb szeretettel és odaadással végzi, betegei maradéktalanul megbízhatnak benne, hiszen nem csak a legjobb orvost találják meg személyében, hanem a lélek és a test megtisztítóját is.

További információt Dr. Kovács Zoltán nőgyógyász Úrról a linkre kattintva olvashat. Előző bejegyzésünkben a megfelelő mosószerekről írtunk.

One comment on “Megbízható nőgyógyászt keres? Ha igen, akkor Dr. Kovács Zoltán a maga embere!

Comments are closed.