A Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro – a márka egyik legkeresettebb fülhallgatója. Zajszűrése kiváló és mindössze egy óra elegendő ahhoz, hogy teljes mértékben feltöltsön, ráadásul az akkumulátor több, mint 6 órán keresztül is gond nélkül bírja a strapát. A vezeték nélküli fülhallgató a korábbi generációkhoz képest USB Type-C csatlakozóval ellátott.

Melyek a főbb jellemzők?

A lejátszás megszakad, ha levesszük a fülhallgatót, majd folytatódik, ha visszatesszük. A fülhallgatók egymástól függetlenül is működnek, használhatjuk csak az egyiket, a másikat pedig a tokban hagyhatjuk.
A dinamikus meghajtóknak köszönhetően mély basszust és kiváló minőségű sztereó hangzást kapunk.

Ez a típusú Xiaomi fülhallgató meglehetősen stílusos kialakítást és remek kivitelezést kapott, ráadásul könnyen hordozható és a kristálytiszta hangzás is garantált akár zárt térben vagy szabadtéri tevékenység közben.

A fülhallgató ergonomikusan van kialakítva és maximálisan kényelmes a viselete, mivel puha szilikonból készült, ami közvetlenül a fülüregbe vezeti a zenét, de még a külső zajokat is elszigeteli.

A Xiaomi a játékosokra is gondolt, és egy speciális Gaming módot is hozzáadott. Ez az érzékelő egy gomb háromszori megnyomásával aktiválható, és jelentősen csökkenti a késleltetést, hogy a játékélmény a lehető legintenzívebb legyen. Természetesen ez a funkció filmnézésnél is jól jön, így még a nagy robbanásokat is időben hallhatod.

A fülhallgató szenzoros gombokkal van felszerelve, ezáltal még egyszerűbben kezelhető. A hangasszisztens elindítása például az érzékelő dupla megérintésével történik, ami általában megbízhatóbb megoldás, mint a hardvergombok kevésbé biztos ismételt megnyomása.