A fürdőszoba nem csak az a helyiség a lakásban, ahol tisztává varázsolhatjuk magunkat, hanem ahol egy forró fürdő kíséretében relaxálhatunk is egy jó nagyot. Nincs is jobb egy hosszú és nehéz, fárasztó nap után, mint tele engedni a kádat forró vízzel, esetleg habbal és beleülni. A gyermekek is jellemzően teljesen oda vannak a fürdésért, az esték fénypontjaként tekintenek ezekre az alkalmakra, tehát jobban preferálják, mint a zuhanyzást.

Ám a kádból kifröccsenő víz nem csak azt kívánja meg, hogy takarítsunk, uganis a kád körüli nedves járólap rendkívül balesetveszélyes is, mind a felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Mi lehet a megoldás, hogy ezt elkerüljük?

A zuhanyfüggöny első hallásra jó megoldásnak bizonyulhat, de sokan nem számolnak a hátrányaival. Egy idő után az alján a vízkő megülepszik és sárgássá válik, és lehetetlen letakarítani, tehát rontja a fürdőszoba megjelenését. Viszont egy üveg kádparavánnal kiküszöbölhető a probléma, ráadásul megjelenésében is modern, trendi hangulatot teremt. Ezen kívül praktikus is, főleg ha kisgyermekek is vannak.

Egy kádparaván bármilyen egyedi méretben elkészíthető, amelyek biztonsági üvegből kerülnek legyártásra. Rendelhetünk víztiszta, áttetsző változatút, savmartat vagy színeset is, igyekezzünk az otthonunk stílusához legideálisabbat kiválasztani.

A kádparaván hosszú élettartamú, és a tisztítása sem ütközik bonyodalmakba, ráadásul a gyermekek sem tudják kifröcskölni a vizet a fürdések során, így a fürdőszoba is teljesen tiszta marad. A kádparaván kettő vagy akár három részből is állhat. Választhatunk fix vagy nyitható változatot is.

Tehát az üveg kádparaván használatával megkönnyíthetjük a dolgunkat és biztonságosabb környezetet teremthetünk a családtagok számára.

One comment on “Előzd meg, hogy gyermeked kifröcskölje a vizet a fürdőszobában

Comments are closed.